-0.7 C
London
Monday, November 29, 2021
-0.7 C
London
Monday, November 29, 2021

Romani in Uk Challenge, o chemare la actiunile de voluntariat prin miscare

Romani in Uk Challenge s a dovedit a fii nu doar un raspuns la articolele presei britanice dar si o chemare la actiunile de voluntariat prin miscare.

De 60 de ani Yorkshire 3 Peaks este cunoscuta in Marea Britanie ca o drumetie de anduranta care impingele limitele umane pana la extrem .38 km si 3 varfuri de 700 de m fiecare in 12 ore.

Pentru prima editie Romani in Uk Challenge , 40 de persoane s au pregatit sa participe la aceasta drumetie. 10 dintre ei au fost copii iar 31 s au inscris doar la traseul scurt , 10 km , doar primul deal din cele 3, Pen y Ghent, 694 m. Cel mai bun exemplul pt copii nostrii, suntem noi, parinti. Cel mai mic , 6ani, cel mai mare15 ani.

- Advertisement -

Nu a fost termen limita pentru aceasta drumetie, toti 31 reusind sa ajungem la punctul de plecare in 3 ore. In schimb , traseul lung a fost un adevarat challenge pt cei 9 doritori de adrenalina si sentimet montan. A plouat mereu iar conditiile de vizibilitate au fost reduse la inaltime.

Avand participanti din Londra , de la 400 km distanta, s a hotarat escaladarea doar a doua din cele 3 varfuri muntoase. Distanta parcursa a fost de 30 km in 10 ore. Britanicii prezenti la eveniment, 4 la numar , s au aratat super incantati de frumusetea, sensibilitatea si omogenitarea grupului nostru si doresc deja participarea la a doua editie. Ei stiu deja ce inseamna munca de voluntariat prin miscare si au donat deja lt Hospice Casa Sperantei.

Au fost inscrisi din Londra, Manchester, Leeds, Huddersfield, Hull,  Warrington, Scarborough. Odata cu Ziua Tatalui (Father s Day) in UK pentru mine a fost cadoul perfect sa aduc impreuna cele doua familii, sotia si copii pe de o parte si romanii iubitori de miscare si actiuni de caritate.

S au strans mai bine de £1000 pentru centrul de copii in faza terminala de la Adunatii Copaceni. Participand la acest eveniment, romanii prezenti au aratat ca le pasa de nevoile si necesitatile copiilor on suferinta din Romania , sunt dornici de evenimente de miscare in aer liber si devin solidari pentru p cauza nobila.

[quote_center]Multumim tuturor participantilor si ii asteptam la a doua editie in Lake District.[/quote_center]

Alex Dan Dumitru Facebook
http://uk.virginmoneygiving.com/team/romaninukchallenge Sa arătăm ca ne pasa! Pentru copii din România.

Dacă v-a plăcut acesta invormatie, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: