15.6 C
London
Monday, June 27, 2022
15.6 C
London
Monday, June 27, 2022

Romani din inchisorile britanice vand un ghid care te invata cum sa furi

Un nou scandal a izbucnit in presa din Marea Britanie! Gangsterii romani vand in inchisorile britanice un ghid care te invata cum sa furi si sa ascunzi informatii pretioase.

Manualul infractorilor, intitulat “The Manifesto” are 20 de pagini si se vine in puscariile din Marea Britanie cu 400 de lire sterline. Acesta contine informatii pretioase pentru cei ce doresc sa se specializeze in diverse infractiuni.

Manualul contine un capitol special dedicat hotilor de masini.

Aici se gasesc informatii pretioase despre cum poti fura o masina de lux in numai 30 de secunde. Pas cu pas este explicata intreaga operatiune.

Manualul contine si o lista cu autovehiculele ce pot fi furate cel mai usor.

- Advertisement -

Un alt capitol se adreseaza celor ce doresc sa se specializeze in infractiuni informatice. Astfel, in manual se regasesc informatii despre cum se pot fura date personale dintr-un computer.

Dezvaluirile despre acest manual au fost facute de catre un infractor, fost detinut al unei inchisori din UK si au fost preluate de jurnalistii publicatiei dailystar.co.uk.

Barbatul a horat sa vorbeasca despre “The Manifesto” intrucat este indignat de faptul ca manualul vine in ajutorul pedofililor, continand informatii despre cum trebuie ascunse imaginile cu pornografie infantila.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: