2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Romani au furat un carucior intreg cu whisky dintr-un Tesco

[quote_box_center]Dupa numai noua zile de cand a ajuns in Anglia, un imigrant roman a fost retinut de politie pentru furtul a 54 de sticle de whisky, a caror valoare depaseste 1.000 de lire sterline.[/quote_box_center]
Profitand de neatentia angajatilor unui magazin Tesco din Barrow-in-Furness, Simon Calin, in varsta de 37 de ani, si-a incarcat caruciorul de cumparaturi cu 54 de sticle de bauturi alcoolice The Famous Grouse, apoi a iesit din magazin, le-a pus intr-o masina si a plecat.

Ulterior, barbatul a fost oprit in trafic de politie si retinut, recunoscandu-si fapta.

- Advertisement -

Procurorul care instrumenteaza cazul le-a spus magistratilor ca romanul a ajuns in Anglia la data de 2 ianuarie, avand promisiunea unui loc de munca. Cum in urmatoarele zile acest lucru nu s-a materializat, pe 11 ianuarie el a intrat in magazinul Tesco, de unde a sustras sticlele de bautura.

In apararea sa, Simon Calin a declarat autoritatilor ca aceasta a fost prima sa greseala, determinata de lipsa banilor si a unui loc de munca real. El a ajuns in Anglia in speranta ca va gasi de lucru si isi va putea ajuta sotia si copilul ramasi in Romania.

Bunurile au fost recuperate in totalitate, romanul fiind obligat sa plateasca cheltuielile de judecata in valoare de 85 de lire si o despagubire de 60 de lire. In plus, el va fi supravegheat timp de opt saptamani.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: