Romani acuzati de furt din bancomate au fost condamnati la inchisoare in Marea Britanie

anunturiuk.com Romani-acuzati-de-furt-din-bancomate-au-fost-condamnati-la-inchisoare-in-Marea-Britanie

[quote_box_center]Cei trei Romani operau in comitatul Gloucestershire din Anglia, judecatorul stabilind ca acestia faceau parte dintr-o grupare infractionala, care s-a ocupat in mod repetat cu furturi din ATM-uri pe o perioada de 10 luni, intre octombrie 2011 si iulie 2012.[/quote_box_center]

Flavius Novac, Costel Procopkiuc si Gheorghe Bechian au pledat nevinovati in fata acuzatiilor, insa tribunalul din Gloucestershire i-a condamnat la inchisoare dupa un proces ce a durat patru zile.

Novac, in varsta de 23 de ani, a primit 14 luni de inchisoare, Procopkiuc, tot de 23 de ani, a fost condamnat la doi ani si noua luni, in timp ce Bechian, de 35 de ani, despre care judecatorul a spus ca era liderul grupului, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare.

Procurorul de caz a explicat ca romanii introduceau un aparat in ATM, pacalind astfel bancomatul. O persoana care voia sa scoata bani isi introducea propriul card si tasta codul PIN, insa nu primea suma solicitata, pentru ca datele ramaneau ascunse in aparat.

Dupa ce victima parasea bancomatul, hotii scoteau dispozitivul si ramaneau cu banii. Astfel de furturi din bancomate comise de romani nu sunt singulare in Marea Britanie.