1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Romanca vanduta proxenetilor de propria mama, victorie uriasa in justitia din Marea Britanie

[quote_box_center]O tanara din Romania, care a fost vanduta proxenetilor de propria sa mama cand avea doar 13 ani, a castigat in instanta dreptul de a primi asistenta maternala de la statul britanic.[/quote_box_center]

Dupa ce a ajuns in Marea Britanie, adolescenta a fost violata in mod repetat si pusa sa fure pentru infractorul care o “detinea“, arata judecatorii Inaltei Curti din Marea Britanie.

- Advertisement -

Magistratul care a decis ca fata poate primi ajutoare de stat a sustinut ca viata tinerei a luat o intorsatura diferita dupa ce a fost arestata si inclusa in sistemul social.

Inainte sa ajunga pe mana traficantilor de carne vie, adolescenta nu a avut o viata prea fericita. Ea s-a mutat cu familia sa din Romania in Spania, unde a locuit o perioada in conditii greu de imaginat.

[pull_quote_center]In decembrie 2012, mama sa a vandut-o proxenetilor, care au dus-o in Marea Britanie. Ulterior, a inceput o relatie cu un tanar de 18-19 ani si s-a mutat cu el.[/pull_quote_center]

La un moment dat, ea a fost oprita de Politie si retinuta pentru “comportament agresiv“. A fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat, pentru ca adolescenta, acum in varsta de 15 ani, a fost inclusa in sistemul de ajutor social.

Ea a fost luata in grija de o asistenta maternala, careia acum ii spune “mama” si pe care a ajuns sa o iubeasca. Adolescenta a declarat ca se simte “fericita si in siguranta” si ca s-ar “sinucide” daca ar trebui sa se intoarca de unde a plecat.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: