3.9 C
London
Monday, November 22, 2021
3.9 C
London
Monday, November 22, 2021

Românca rănită în atacul din Londra este susținută prin donații

Românca rănită în atacul terorist din Londra este susținută prin donații. O pagină a fost deschisă pe platforma justgiving.com, pentru ca familia Andreei să aibă acces la banii necesari pentru îngrijirea româncei. Cu această ocazie, Andrei a transmis un mesaj despre iubita lui.

Iubitul tinerei, care se afla şi el pe podul Westminster atunci când atacatorul a intrat cu maşina în mai mulţi oameni, a postat şi el un mesaj pe pagina justgiving.

Bună ziua, numele meu este Andrei Burnaz. Această pagină este legitimă şi de bună credinţă.Vă informez că acea suma (3500£) este doar suma minimă pentru începutul unei astfel de campanii. Andreea va avea nevoie de tot suportul nostru pentru o perioada îndelungată, aşa că orice ajutor din partea dumneavoasta este apreciat” – este mesajul care apare pe pagina Justgiving.

- Advertisement -

Andreea Cristea, românca rănită în atentatul de la Londra, se află în stare gravă, dar stabilă. Atacatorul Khalid Masood a ucis patru persoane şi a rănit câteva zeci, intrând cu un automobil în pietonii de pe podul Westminster, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţişti.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: