1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Româncă din Londra, umilită în ultimul hal de musulmani

O româncă a fost umilită în ultimul hal la Londra, de mai mulţi musulmani, în localul deţinut de aceştia, totul petrecându-se sub privirile îngrozite ale fiului victimei.

Roxana V. a mărturisit că totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva seri, când o cină banală s-a încheiat cu un scandal de proporţii. “Am ieşit în familie, să luăm cina. Am mers la restaurantul turcesc, pentur că era foarte aproape de noi şi un vecin turc ni-l recomandase. Chelnerul ne-a luat comanda, dar nu înainte de a se uita urât şi bombănind in limba lui. A venit să ia farfuriile, a mea şi a fiului meu de cinci ani, pe care le pusesem una peste cealaltă şi i-a căzut cuțitul pe piciorul meu”, a povestit românca.

Musulmanul a plecat fără să zică nimic, moment în care femeia i-a atras atenţia că ar fi fost civilizat să-şi ceară scuze. “Vine după ce lasa farfuriile şi îmi zice că e vina mea, că eu le-am pus una peste cealaltă, că de ce le-am adunat de pe masă. Îi spun că doar am vrut să îi ușurez munca, pentru că şi eu am lucrat în acest domeniu. Discuția a fost pe ton superior din partea “domnului”. După alte 5 minute vine la masa noastră, iar pentru că bombăneam şi îmi zice că el nu m-a atins şi că eu sunt nebună. Mă enervez şi îi spun ca vreau sa discut cu managerul şi să depun plângere. Zice că el e managerul şi îmi aruncă nota de plată. Plătesc, dar insist să fac plângere. Îmi întoarce spatele şi pleacă să vorbească cu niște conaționali de-ai lui la altă masă. Iau telefonul şi îl filmez şi insist să depun plângere, fără rezultat însă, moment în care (în timp ce filmam), suntem înconjurați de vreo 7 turci, 4 dintre ei zicând că ei sunt managerii şi nu ne lasă să facem plângere. Prietenul meu îmi ia telefonul şi oprește filmarea şi practic suntem scoși afară şi amenințati, prezent fiind şi fiul meu de 5 ani (asta m-a disperat cel mai tare). Mă întorc după 10 minute cu vecinul turc şi… aceeași atitudine din partea lor! În local sunt camere, care îmi pot confirma spusele, iar acum vreau să merg să depun plângere. Am filmarea şi bonul de la ei, în care am plătit 5 £ în plus, pentru… servire!, a declarat românca.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcespynews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: