29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Româncă din Londra “Refuză să mă ducă la spital pentru că e posibil să nu mă mai întorc”

O femeie de origine română, stabilită la Londra, a făcut mărturii incredibile despre cum decurge viața ei de când a aflat că este infectată cu noul tip de coronavirus. Aceasta s-a destăinuit prieteni sale, actrița Natalie Ester, de la Teatrul Evreiesc din București.

Pacienta povestește că este tratată la domiciliu de către medicii londonezi, după ce s-a infectat în timp ce se afla la cumpărături, acesta fiind singurul mod prin care ar fi putut să se îmbolnăvească, după spusele ei.

- Advertisement -

Femeia mai spune că a fost depistată pozitiv în urmă cu 10 zile, dar medicii refuză să o transporte la spital, spunându-i că are mai multe șanse de supraviețuire dacă rămâne la domiciliu.

Am sunat ambulanta, au venit după 3 ore! Au spus că nu mai fac fata…Au stat cu mine mi au dat ceva oxigen, puls, tensiune, temperatura, etc. Mi-au zis ca plamanii mei nu suna bine însă nu atât de rău, probabil sunt spre vindecare, au trecut 10 zile acum., mai povestește românca.

Mai șocant este ceea ce urmează, femeia săunând că situația din spitale este îngrijorătoare.

Au zis ca la spital se moare pe capete si refuza sa ma duca acolo pentru ca e posibil să nu ma mai întorc! Acesti medici, plangeau efectiv, nu au niciun fel de echipament specializat de protecție, decât un șorț din ciolofan cum am văzut că poartă infirmierele în spital, mănuși și măști din alea de își pun în sala de operatie! Mi-au dat si mie o mască la intrarea în casă.“, a mai adăugat românca stabilită în Londra.

Româncă din Londra, infectată în supermarket

Femeia continuă mesajul pentru prietena sa, spunând că simptomele comune nu sunt singurele aferente infecției cu COVID-19: Știu că se vorbește la televizor despre tuse și febră însă acestea nu sunt singurele simptome. Cand au venit, aveau un document special creat pentru Covid cu o mulțime de simptome. Au zis că a fost adaptat la nivel national în funcție de simptomele indicate de pacienți. Eu de 5 zile vomit, de 3-4 ori pe zi….

Pacienta se simte cu atât mai rău cu cât este sigură că a contractat virusul din contactul cu oamenii întâlniți la magazin, în timpul cumpărăturilor.

Îmi vine să urlu fiindca știu că am luat virusul intrând în contact cu oamenii pe la magazine. Și atingând suprafețe probabil deși m-am spălat și dezinfectat până mi-a ieșit prin piele. Dacă oamenii ar fi oameni și nu ar mai aglomera magazinele, dacă s-ar opri din psihoza asta de a cumpăra ca nebunii, dacă ar sta acasă, multe vieți ar fi salvate!, a mai mărturisit femeia infectată.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: