20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
20.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Româncă condamnată în Marea Britanie pentru trafic cu cocaină

Paula Tăbăcaru, o româncă de 23 de ani, a fost condamnată în Marea Britanie, fiind acuzată de trafic de droguri de mare risc, scrie Manchester Evening.

Românca făcea parte dintr-o bandă de traficanți de droguri care distribuiau cocaină în Manchester și aveau în plan să lanseze pe piață drog în valoare de 60.000 de lire sterline.

Trei persoane, Paula și încă doi bărbați, au fost arestați în urma unor percheziții efectuate de poliția din Manchester la mijlocul lunii iulie. Elvis Hasanaj, 22 de ani, Paula Tăbăcaru, în vârstă de 23 de ani, și Kamer Mici, 26 de ani, au fost plasați în arestul poliției.

- Advertisement -

Românca părea a fo capul bandei de traficanți, ea fiind cea care prelua telefonic comenzile de droguri și le distribuia apoi celor doi complici care funcționau ca și cărăuși.

Poliția a descoperit cocaina în valoare de 57 000 de lire sterline și mai mult de 36 000 lire sterline în numerar atunci când au percheziționat o proprietate pe strada St Marys din Salford.

De asemenea, ofițerii au recuperat o listă cu datornici care aveau de plătit peste 110 000 de lire sterline.

O instanță din Manchester i-a condamnat pe Hasanaj și Mici la câte trei ani de închisoare pentru trafic de droguri de clasă A, și pe Paula Tăbăcaru la 5 ani și patru luni.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: