6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Romanca Anca Pop a cucerit Marea Britanie, cea mai buna piesa pop a lunii iulie

Romanca Anca Pop a cucerit Marea Britanie cu piesa ei, “Free Love”, care a fost votata de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie! Iata cum a ajuns Anca din Playboy, la radiourile din Londra!

Anca Pop a cucerit Marea Britanie. Piesa ei, “Free Love”, a fost votata de peste 100.000 de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie in cadrul unui sondaj realizat de publicatiaOurstage. Artista din Romania este in prezent in atentia radiourilor din Londra care sustin noile nume din industria muzicala, iar Free Love este difuzata in heavy rotation de Amazing Radio.

Este un post de radio care a lansat, de-a lungul timpului, multi artisti noi. Celor de la Amazing Radio nu le este frica sa experimenteze, iar piesa vad ca prinde foarte bine. Va fi difuzata, din cate am aflat, de cinci ori pe zi toata luna august

Videoclipul piesei „Free Love” a fost vizualizat pe Youtube pana acum de 1,4 milioane de oameni.

- Advertisement -

Anca Pop apare, odata cu lansarea piesei, pe coperta revistei Playboy Romania, si a lansat ulterior cel mai provocator videoclip al anului in Romania. Este vorba de primul live nude session din industria muzicala autohtona.

Nonconformista si lipsita de inhibitii, solista a reinterpretat piesa ei, „Free Love”, intr-o maniera originala si inedita, renuntand treptat la haine, ipostaze ce i-au facut pe multi sa o compare cu Dita Von Teese.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: