6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Român traficant de imigranţi a fost arestat în Marea Britanie

Un român traficant de imigranţi a ajuns în închisoare după ce a încercat să introducă ilegal în Marea Britanie un grup de imigranţi afgani cu o barcă pneumatică ce nu a mai putut ajunge la ţărm.

Marion Badea, un romând de 30 de ani, i-a transportat pe imigranţii afgani pe Canalul Mînecii, într-o barcă gonflabilă al cărei motor a cedat la un moment dat.

- Advertisement -

Şapte bărbaţi afgani, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani şi un adolescent de 16 ani au fost găsiţi la bordul ambarcaţiunii de către autorităţile portuare britanice, care au reperat ambarcaţiunea la o distanţă de aproximativ 5 mile marine, scrie Daily Mail.

Badea a fost condamnat de către autorităţile britanice la 5 ani de închisoare pentru tentativa de a introduce ilegal în Marea Britanie imigranţi. Anul trecut, el a mai fost condamnat pentru acelaşi delict, dar în Franţa, la 9 luni de închisoare, precizează aceeaşi publicaţie.

Faptele s-au petrecut în luna iunie, dar abia acum Badea a fost condamnat de către un tribunal din Canterbury.

[pull_quote_center]Dintre imigranţii afgani transportaţi de Badea, numai adolescentul a fost reţinut în Marea Britanie şi trimis într-un centru pentru minori, în timp ce imigranţii adulţi au fost expulzaţi.[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceromaniatv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: