17.9 C
London
Wednesday, June 22, 2022
17.9 C
London
Wednesday, June 22, 2022

Român spulberat de o mașină în West Bromwich

Motociclist român, mort pe o stradă din West Bromwich după ce a fost spulberat de o mașină

Florin Alexandru Casandra, un tânăr român de 26 de ani, a murit duminică seară, în Anglia, pe o stradă din West Bromwich, după ce motocicleta sa a fost spulberată de un Volkswagen Tiguan.

Impactul a fost extrem de violent, băiatul fiind declarat decedat la locul accidentului.

- Advertisement -

Nenorocirea s-a produs puţin înainte de ora 22.00, duminică, 27 iunie, pe strada Birmingham din West Bromwich, un oraș aflat în comitatul West Midlands din Anglia.

Florin se plimba cu motorul când a fost lovit de violent de un Volkswagen Tiguan. În urma impactului, tânărul oltean de 26 de ani a murit pe loc.

Este un incident tragic, în care un bărbat și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Poliției din West Midlands.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță West Midlands a declarat că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la locul accidentului, un medic care se afla în timpul său liber încerc să-l readucă la viaţă pe Florin, efectuând manevre de resuscitare:

Personalul ambulanței a preluat imediat victima și a oferit sprijin vital avansat, dar, din păcate, via’a bărbatului nu a putut fi salvată şi a fost confirmat decesul la locul accidentului“.

Florin se afla în Aglia împreună cu iubita lui, Lavinia. Ieri, tânăra a cerut sprijinul printr-un apel pe pagina ei de Facebook, pentru ca trupul său neînsuflețit să fie repatriat: “Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminica seara intr-un accident rutier! Avem nevoie disperata de ajutorul vostru!!!“.

Tânărul era din Șopârlița, județul Olt. Prietenii îi deplâng moartea prematură şi s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară repatrierii.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe. Adi Marius Neagu, fiul fostului primar al comunei Șopârlița, era verișorul lui Florin și are numai cuvinte de laudă despre tânărul de 26 de ani, pasionat de motoare: “Florin era un băiat cu suflet bun, o persoană plină de energie și viață. Transmitea o energie pozitivă mereu. Marea lui pasiune a reprezentat-o motocicletele, era un pasionat care avea benzina în sânge. Verișor drag, inima ta a încetat să mai bată, sufletul tău bun s-a ridicat la Ceruri lăsând în urmă o nemarginită durere și un gol imens în sufletele noastre. Prietenii și familia te iubesc până la moarte și după. Toți cei care l-am iubit încercăm acum să strângem fondurile necesare pentru a putea fi repatriat în localitatea natală, Șopârlița, și înmormântat. Florin a iubit foarte mult motoarele și suntem siguri că s-a bucurat până la ultimul kilometru“.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: