9.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022
9.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Român pe lista celor mai căutați infractori din Londra

Un român din Marea Britanie a ajuns să fie pe lista celor mai căutați 10 infractori din Londra, scrie Metropolitan Police.

Potrivit informațiilor furnizate de poliția londoneză, bărbatul este căutat pentru posesie ilegală de arme de foc.

Acesta se numește Marian Slatioreanu, are 39 de ani și este căutat în urma unui incident petrecut pe Mollison Way, în Edgware, la data de 2 martie 2020.

- Advertisement -

Este descris ca fiind un un bărbat cu ten deschis la culoare, păr castaniu și păr facial. Totodată, autoritățile mai spun că acesta ar avea legături în Brent

Se pare că românul este bine mersi, are cont de Facebook, unde este destul de activ, cea mai recentă postare fiind din data de 1 noiembrie. Acesta a simțit chiar nevoia de o schimbare, drept urmare și-a vopsit părul blond și și-a tuns barba.

Tot cu ajutorul contului său de Facebook aflăm că bărbatul este originar din Pitești.

Autoritățile din Marea Britanie îl îndeamnă pe suspectul român, dar și pe alți nouă aflați pe o listă a celor mai căutați infractori din Londra, să se predea.

Vă căutăm fără încetare zi și noapte și până la urmă vă vom găsi!”, a spus Dept Insp Dean Purvis, de la Violent Crime Taskforce.

Cine îl vede sau are informații despre locul unde se află este rugat să contacteze „Crime stoppers” ANONIM la numărul de telefon 0800 555 1111 sau la 999.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: