5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021
5.7 C
London
Thursday, December 9, 2021

Român oprit la Nădlac cu un autoturism căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca AUDI A6, căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 15.02.2017, ora 18:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român George S., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Teleorman, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare emis de autorităţile britanice.

- Advertisement -

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mașina figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în 23.01.2017.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la o societate comercială din Marea Britanie și nu avea cunoştinţă despre faptul că mașina se află în atenția autorităţilor.

Mijlocul de transport, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: