3.7 C
London
Monday, January 18, 2021

Român mort de frig în Birminghan, Marea Britanie

- Advertisement -

Ambasada României în Marea Britanie are în atenţie cazul bărbatului care a murit de frig la Birminghan, care ar fi român, şi a efectuat, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimei, precum şi cu privire la circumstanţele producerii decesului.

Conform datelor obţinute până la acest moment, persoana decedată în oraşul Birmingham a fost identificată de o cunoştinţă ca fiind cetăţean român, a precizat MAE la solicitarea News.ro.anunturiuk.com roman-mort-de-frig-in-birminghan-marea-britanie2

Misiunea diplomatică  menţine cazul în atenţie, păstrează legătura cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară familiei, în funcţie de solicitări.

- Advertisement -

Trupul neînsufleţit al unui bărbat fără adăpost, posibil român, a fost descoperit în centrul oraşului Birmingham în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, au anunţat autorităţile citate de ITV News.

Potrivit The Sun, aproximativ 10.000 de persoane fără adăpost dorm pe străzile din Birmingham.

Bărbatul a fost identificat drept Chiriac Ionuț, iar comentatorii afirmă că este vorba de un român. Informaţia nu a fost confirmată oficial.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news