9 C
London
Saturday, October 23, 2021
9 C
London
Saturday, October 23, 2021

Român întors din Marea Britanie, testat pozitiv, dupa ce a participat la o petrecere

Un român – care a revenit în ţară din Marea Britanie în luna martie, apoi a participat la o petrecere –  a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru că nu a respectat măsura carantinei.

- Advertisement -

În plus, acum autorităţile îi caută şi pe ceilalţi „petrecăreţi” pentru a vedea dacă au luat noul virus de la bărbatul care a revenit din Marea Britanie.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a fost înregistrat la data de 14 aprilie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta respectivei persoane a avut ca urmare răspândirea virusului COVID19”.

În acestă cauză, urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, se mai arată în comunicat.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: