9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021
9.1 C
London
Wednesday, December 1, 2021

Român din Wembley condamnat pentru tentativă de omor

Viorel Rădoi, în vârstă de 43 de ani, din The Fairway, Wembley, a fost condamnat la 26 de ani și 3 luni de închisoare, pentru tentativă de omor, la Harrow Crown Court, scire KillburnTimes

Rădoi a pledat vinovat de tentativă de amor, la același tribunal, pe 11 iulie anul acesta, ca urmare a unui eveniment ce a avut loc în aprilie.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Poliția a fost anunțată vineri, 20 aprilie, la ora 15: 42, că o femeie era grav rănită la un hotel din Portman Square, în centrul Londrei.

La fața locului a fost găsită înjunghiată cu un cuțit o femeie de 24 de ani care lucra la acel hotel.

- Advertisement -

Curtea a auzit cum victima, cameristă la hotel, se afla la subsol, când inculpatul, care a lucrase și el acolo, a intrat și a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a fugit.

Victima a reușit să folosească linia telefonică internă pentru a-și apela colegii care i-au sărit în ajutor, arată Poliția Metropolitană.

Au fost chemate serviciile de urgență, iar femeia a fost dusă la un spital central din Londra, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Rădoi s-a predat pe 23 aprilie la o stație de poliție din estul Londrei, unde a fost acuzat de tentativă de omor și a fost reținut în custodie.

Detectivul David Leend de la poliția din Westminster a spus: „Din fericire, rănile victimei nu i-au pus în pericol viața, deși există suficiente dovezi care să sugereze că intenția lui Rădoi a fost aceea de a o ucide”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: