18.4 C
London
Monday, June 27, 2022
18.4 C
London
Monday, June 27, 2022

Român din Marea Britanie amendat pentru mesajul postat pe Facebook adresat PSD-ului

Un bistritean care locuieste in Marea Britanie a fost amendat de politisti pentru ca ar fi adresat cuvinte si expresii jignitoare la adresa conducerii organizatiei judetene a PSD Bistrita-Nasaud, intr-o postare pe facebook, unde a criticat o petrecere privata a partidului.

Calin Lucian Farcas a fost amendat cu 200 de lei, pentru ca ar fi injurat, pe reteaua de socializare, conducerea PSD Bistrita-Nasaud, iar reprezentantii partidului au facut plangere la Politia Bistrita

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud au declarat, luni, corespondentului Mediafax ca au aplicat amenda, dupa ce au fost sesizati de postarea de pe facebook de formatiunea politica.

- Advertisement -

Pe 17 martie, Politia Municipiului Bistrita a primit o sesizare de la o formatiune politica. Ca urmare a sesizarii primite au fost efectuate verificari, au fost audiati martori iar dupa finalizarea cercetarilor s-au luat masurile legale care se impun, fiind sanctionata o persoana pentru incalcarea art. 2 din Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala”, a declarat luni dimineata purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, agent principal Crina Sarb.

Conform procesului verbal intocmit de Politia Municipiului Bistrita, contravenientul a fost amendat cu 200 de lei „pentru ca a postat pe reteaua de socializare Facebook un mesaj public prin care adresat expresii si cuvinte jignitoare catre mai multe persoane din cadrul formatiunii politice PSD, participante la o petrecere organizata in data de 11.03.2017, producand indignarea cetatenilor”.

Barbatul care a fost amendat este plecat in Marea Britanie si a precizat ca nu are de gand sa plateasca amenda primita. Mai mult, intr-o postare pe Facebook in care prezinta amenda el il injura pe Liviu Dragnea.

In comentariul incriminat, Calin Lucian Farcas a scris ca formatiunea politica ar fi cheltuit bani pe chefuri, in timp ce alocatia unui copil are o valoare mica.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: