15.2 C
London
Tuesday, October 26, 2021
15.2 C
London
Tuesday, October 26, 2021

Român din Londra prins în flagrant cu o fetiță de numai 12 ani (video)

Un român aflat în Londra a fost prins în flagrant după ce și-a dat întâlnire într-un parc cu o fetiță de numai 12 ani pe care a contactat-o pe rețelele de socializare.

În spatele profilului fetiței se aflau de fapt mai mulți bărbați dintr-o asociație care se ocupă cu depistarea pedofililor.

- Advertisement -

Florin, așa cum a fost identificat românul de grupul care se ocupă cu depistarea indivizilor care racolează minori în scopuri sexuale, a fost prins în flagrant, seara trecută, într-un parc din Londra, acolo unde urma să se întâlnească cu o fetiță de 12 ani.

Românul a vorbit pe rețelele de socializare cu așa-zisa fetiță, în spatele profilului aflându-se reprezentanți ai asociației COBRA (Children Online Battling Real Abuse).

În timpul conversațiilor, tânărul a trimis mai multe clipuri video și fotografii explicite crezând că vorbește cu fetița. Ulterior, acesta i-a propus să se întâlnească într-un parc, pe timpul nopții, pentru a întreține relații intime cu minora.

Așa s-a întâmplat și noaptea trecută, atunci când românul a mers în parc, în locul indicat în conversația cu fetița, numai că în loc de copila cu care credea că se va întâlni, Florin s-a întâlnit cu reprezentanții COBRA.

Încă de la început, românul nu a negat că urma să se întâlnească cu o fetiță de 12 ani în parc, la miezul nopții, și nici că și-a dat întâlnire pentru a întreține relații intime, însă a susținut că fetița ar fi fost cea care l-a contactat și i-a propus.

Tinerii care l-au prins în flagrant l-au reținut până la sosirea unui echipaj al Poliției, iar ulterior l-au predat agenților. Aceștia l-au reținut pentru audieri, iar astăzi, după ce probele video au fost predate de cei de la COBRA, românul a fost arestat.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: