21.9 C
London
Thursday, June 23, 2022
21.9 C
London
Thursday, June 23, 2022

Român de 20 de ani înjunghiat mortal în Marea Britanie

Un român de 20 de ani care a sosit în Marea Britanie în urmă cu două luni a murit în brațele celui mai bun prieten, după ce a fost urmărit și înjunghiat de mai multe persoane într-un centru comercial aglomerat din Londra.

Din primele informații, se pare că Beniamin Pieknyi, în vârstă de 20 de ani, a sărit în luptă pentru a-și salva prietenul în timpul unei altercații în Centrul comercial Stratford din estul Londrei.

Tânărul, angajat al unui magazin din centrul comercial, sosise în Marea Britanie din România acum două luni, scrie Daily Mail.

Acesta locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes.

- Advertisement -

Ion Robert, un apropiat al tânărului a povestit pentru The London Evening Standard: “A fost foarte bun și întotdeauna a încercat să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său.  Acești tipi încercau să-i atace prietenul și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a spus: “Poliția a fost chemată marți, 20 martie, la ora 21:30, la rapoartele privind o perturbare în centrul comercial din Stratford. “Ofițerii au găsit un bărbat, considerat a fi la începutul anilor 20, suferind de răni înjunghiate. În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, a fost declarat mort la fața locului. Cea mai apropiată rudă a victimei a fost informată”.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, dar nu a fost nimeni arestat până acum.

Atacul vine în mijlocul unui val de crimă cu cuțite și arme care s-au produs în Londra în ultima perioadă.

Opt persoane au fost ucise în Londra în ultima săptămână.

anunturiuk.com Român-de-20-de-ani-înjunghiat-mortal-în-Marea-Britanie3

Beniamin Pieknyi este din Uricani, Vaalea Jiului mai are 8 frați, dintre care doi erau în Marea Britanie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: