1 C
London
Tuesday, January 18, 2022
1 C
London
Tuesday, January 18, 2022

Român condamnat la ani grei de pușcărie în Marea Britanie

Un român care a ispășit o condamnare de 12 ani de închisoare în România a fost condamnat la 13 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a violat o femeie.

Cristian-Adrian Lascu (43 de ani) a ajuns în Marea Britanie după ce și-a ispășit pedeapsa în România, unde a fost condamanat pentru tâlhărie și agresiune și a fost eliberat după 12 ani. Românul a ajuns în Marea Britanie, în orașul Cleethorpes, din comitatul Lincolnshire, unde a reușit să se angajeze într-un restaurant.anunturiuk.com Cristian-Adrian-Lascu

Anul trecut, pe 9 februarie, românul a acostat o femeie care mergea pe o alee, a pus-o la pământ și a violat-o, apoi a plecat, spunându-i victimei că „a obținut ce a vrut”, a declarat procurorul care s-a ocupat de acest caz, potrivit Daily Mirror. Potrivit procurorului, victima a suferit după agresiune un șoc post-traumatic. Acesteia îi este acum frică să mai iasă singură pe stradă seara, iar când iese, merge doar însoțită de o persoană de încredere. O persoană timidă, dar independentă, victima a devenit acum retrasă și tulburată, a mai spus procurorul.

- Advertisement -

Judecătorii au motivat condamnarea românului la 13 ani de închisoare spunând că acesta reprezintă un risc și poate oricând să recidiveze. Fapta sa a fost considerată una foarte gravă întrucât, spun judecătorii, i-a provocat victimei traume psihologice severe, profitând de ea când acesta era într-o stare vulnerabilă, după ce consumase băuturi alcoolice.

În România, Cristian-Adrian Lascu a ispășit o condamnare de 12 ani, primită în anul 2005, pentru tâlhărie și agresiune. Acesta a spart casa unei familii și a agresat o fetiță în vârstă de 15 ani, căreia i-a provocat leuziuni care au avut nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a plecat din casă cu mai multe bunuri, pe care ulterior le-a vândut.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: