15.8 C
London
Thursday, August 26, 2021
15.8 C
London
Thursday, August 26, 2021

Rolls-Royce isi muta parte din operatiuni din Marea Britanie

Producatorul de masini Rolls Royce, una dintre cele mai mari companii din domeniul aerospatial, a anuntat ca isi muta anumite operatiuni din orasul englez Derby in Germania, pentru a limita impactul pe care il va avea Brexit asupra companiei.

Este vorba despre operatiunile de aprobare a designului pentru motoarele de aeronave, potrivit Derby Telegraph.
Motoarele proiectate si construite de companie, care are divizia aerospatiala in Sinfin, trebuie sa fie aprobate de Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei (EASA).

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Tocmai din acest motiv are loc mutarea. Nu se stie cum va functiona acest proces de aprobare odata ce Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana.

- Advertisement -

Pentru a evita costurile ridicate, firme din domeniul aerospatial precum Rolls-Royce vor sa ramana in cadrul EASA. Operatiunea de aprobare a designului va fi astfel mutata in Dahlewitz, oras situat in apropiere de Berlin.

Rolls-Royce a luat la cunostinta decizia guvernului britanic de a amana votul pentru acordul de retragere din UE. Vom continua sa punem in aplicare planurile de urgenta pana cand vom fi siguri ca s-a ajuns la un acord asupra perioadei de tranzitie.

Lucram cu EASA pentru a transfera operatiunile de aprobare a designului pentru motoarele de aeronvae in Germania. Este o decizie reversibila si de precautie. Nu anticipam ca va duce la pierderea locurilor de munca

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: