6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Rochie cu strigăt de ajutor pe etichetă, vândută la Primark

[quote_box_center]Compania britanica Primark, celebra pentru articolele extrem de ieftine pe care le comercializeaza, a declansat o ancheta dupa ce un cumparator a pretins ca a gasit un bilet intr-o rochie, cu un mesaj de la un muncitor exploatat.[/quote_box_center]

Rebecca Gallagher, in varsta de 25 de ani, a dezvaluit ca a cumparat o rochie de 10 lire sterline dintr-un magazin Primark din Swansea, in care se gasea un bilet cu mesajul “sunt fortat sa muncesc ore intregi, din greu“. Femeia spune ca mesajul se gasea pe o eticheta aflata langa eticheta pe care se aflau adresele sediile Primark din Spania siIrlanda, impreuna cu instructiunile de spalare.

- Advertisement -

“[pull_quote_center]Auzi tot felul de povesti despre oameni care trebuie sa lucreze in conditii grele in strainatate, si asta m-a facut sa ma simt atat de vinovata incat nu o sa mai port niciodata rochia respectiva[/pull_quote_center]”, a spus Rebecca Gallagher. Femeia spune ca a incercat sa sune la companie, dar a fost lasata in asteptare timp de 15 minute la telefon, apoi i s-a inchis.

Ea a mai spus: “[pull_quote_center]Ma ingrozesc cand ma gandesc ca bluzele mele sunt facute de oameni pusi la munca inrobitoare in caldura, in strainatate[/pull_quote_center]”. Un purtator de cuvant al Primark a declarat ca asteapta ca femeia sa le dea rochia, astfel incat sa poata fi cercetat felul in care a fost atasat biletul.

Compania Primark a fost implicata intr-un scandal urias in 2013, cand un incendiu iscat la fabrica unui producator al sau din Bangladesh a cauzat moartea a 1.000 de oameni.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: