8.8 C
London
Tuesday, November 30, 2021
8.8 C
London
Tuesday, November 30, 2021

Roata din Londra, țintă pentru teroriștii din Marea Britanie

Marea Britanie este în alertă! Teroriștii din spatele atentatelor din Bruxelles și Paris au numit roata din Londra, o potențială țintă, transmite Mirror.co.uk, care citează o sursă din interiorul serviciilor de securitate. Informația iese la iveală în contextul în care cinci suspecți de terorism au fost arestați în Regat.

Marea Britanie se afla după Franța pe lista teroriștilor.  Dezvăluirea apare după ce o celulă teroristă a fost destructurată de autorități. Un bărbat a fost arestat la scurt timp după ce a aterizat pe aeroportul din Gatwick, în timp ce alte patru persoane, trei bărbați și o femeie, au fost arestate în Birmingham.

Autoritățile britanice se tem de un atentat după arestarea a cinci suspecți de terorism.

Rețeaua teroristă aveau ca țintă London Eye și alte locuri aglomerate din Marea Britanie”, a afirmat o sursă din serviciile de securitate, pentru mirror.co.uk. Oficiali din cadrul serviciului britanic anti-tero lucrează  cu serviciile de securitate belgiene și franceze pentru a desluși legăturile cu rețeaua teroristă din Bruxelles. O echipă, care a călătorit în Paris după atentatele din noiembrie, este acum în Bruxelles.

- Advertisement -

Ofițerii britanici se așteptau la un atac în Marea Britanie și încă o fac. Au verificat toate lucrurile recuperate de la suspecți – telefoane și alte dispozitive și transmit informațiile înapoi în Marea Britanie”, a mai spus sursa.

Autoritățile britanice sunt în alertă pentru ca arestarea celor cinci suspecți să nu ducă la un atentat comis de alți membri ai rețelei care sunt încă în libertatea.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: