6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Rihanna, desemnată cea mai populară artistă din lume

[quote_box_center]Cântăreaţa Rihanna a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populară artistă din lume pe platforma de muzică online Spotify, fiind urmată de Katy Perry şi Lana Del Rey, acest clasament fiind realizat pentru a celebra Ziua Internaţională a Femeii (8 martie)[/quote_box_center]

Astfel, în topul celor mai populare artiste din lume realizat de platforma Spotify au fost incluse, în ordine, Rihanna, Katy Perry, Lana Del Rey, Beyonce, Pink, Lady Gaga, Taylor Swift, Ellie Goulding, Florence + The Machine şi Miley Cyrus.

- Advertisement -

De asemenea, platforma Spotify a confirmat că Rihanna este cea mai populară artistă în Marea Britanie, poziţiile următoare fiind ocupate de Beyonce, respectiv Katy Perry.

Cântăreaţa Rihanna, care nu a mai lansat niciun material discografic din 2012, pregăteşte un album conceptual, inspirat de filmul de animaţie “Home“, în care solista asigură vocea unui personaj, adolescenta Gratuity “Tip” Tucci.

Anunţul potrivit căruia Rihanna va interpreta cântece noi în acest film de animaţie, produs de studiourile DreamWorks Animation, a fost făcut de Jeffrey Katzenberg, directorul executiv al companiei.

Filmul va fi lansat în noiembrie şi urmăreşte peripeţiile unui grup de extratereştri care se ascund pe Pământ pentru a scăpa de inamicii lor. Filmul 3D are la bază cartea pentru copii “The True Meaning Of Smekday“, scrisă de Adam Rex şi apărută în 2007. Alături de Rihanna, vocile celorlalte personaje principale sunt asigurate de Jim Parsons, Jennifer Lopez şi Steve Martin.

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: