19.1 C
London
Friday, June 24, 2022
19.1 C
London
Friday, June 24, 2022

Revolut a suspendat plățile la cazinouri în Marea Britanie

Furnizorul de servicii bancare Revolut a luat decizia de a suspenda plățile pentru jocurile de noroc pentru utilizatorii săi din Marea Britanie. Noile reglementări au intrat în vigoare la data de 14 Aprilie 2020 și se referă atât la tranzacțiile online, cât și la plățile cu cardul.

Decizia, anunțată încă din luna ianuarie de Comisia pentru Jocuri de Noroc și Departamentul pentru Cultură, Media și Sport din UK, se aplică tuturor jocurilor de tip cazino, indiferent de furnizor, online sau offline, cu excepția jocurilor de loterie organizate de Loteria Națională.

- Advertisement -

Decizia de a suspenda posibilitatea de plată folosind cardurile sau aplicațiile Revolut a fost justificată de reprezentanții serviciilor bancare ca fiind o metodă de protecție pentru jucătorii mai vulnerabili care se supun riscului de a pierde bani, risc real pentru orice jucător care nu adoptă un joc responsabil.

Imposibilitatea de a mai utiliza cărțile de credit Revolut a fost, cu siguranță, o veste proastă pentru jucătorii din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât Revolut reprezintă o opțiune excelentă pentru depuneri și retrageri.

Această alternativă bancară este avantajoasă și din prisma faptului că oferă posibilitatea de a avea conturi în mai multe valute și de a face conversia instant, la un curs valutar avantajos. Acestea sunt și motivele pentru care majoritatea jucătorilor din Marea Britanie utilizau serviciile Revolut la jocuri aparate.

Revolut, o bancă digitală la nivel global

Revolut este un start-up fintech lansat inițial ca o aplicație pentru telefonul mobil, funcționând în același timp ca un cont bancar dar și ca un portofel online. Serviciul a apărut în Marea Britanie în anul 2015 și s-a bucurat rapid de mult succes la nivel global.

De la lansarea sa, Revolut și-a câștigat reputația de a fi una dintre cele mai bune alternative bancare digitale la nivel mondial. Practic Revolut este o bancă digitală care se diferențiază de furnizorii clasici de servicii bancare tradiționale prin flexibilitatea oferită clienților săi. 

Dacă inițial Revolut a fost preferat de cei care călătoresc frecvent, datorită conversiei valutare rapide și avantajoase, la momentul de față aplicația bancară este preferată la scară largă pentru toate tipurile de încasări și plăți.

Ideea de baza a fost oferirea de servicii monetare corecte prin care utilizatorii să își poată gestiona în mod facil banii oriunde în lume. Principiul de bază a fost eliminarea comisioanelor.

Scopul pe care Revolut l-a setat este de a se adapta nevoilor clienților, oferindu-le control total asupra finanțelor proprii. Contul poate fi utilizat atât de persoanele fizice, cât și de companii, iar portofoliul de produse cuprinde mai multe tipuri de carduri.

În acest moment serviciul Revolut este disponibil în peste 150 de monede diferite. Retragerile pot fi făcute de la orice bancomat din orice colț al lumii în moneda preferată, fără riscul unor comisioane ascunse.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: