2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Reuniune de urgenţă la Londra pe tema epidemiei virusului Ebola

[quote_box_center]La Londra a avut loc o reuniune de urgenţă pe tema epidemiei virusului Ebola. Ţările bogate au discutat despre măsurile de prevenire a infecţiilor, în vreme ce, în Sierra Leone, în fiecare oră, cinci oameni contractează virusul mortal. Doar săptămâna trecută, aici au fost identificate 765 de noi cazuri. [/quote_box_center]

În Sierra Leone, voluntarii ce ajută la oprirea răspândirii virusului mortal Ebola merg din casă în casă, acoperiţi din cap până în picioare.Între timp, ajutoarele au venit din Cuba care a trimis 165 de doctori şi asistente în Sierra Leone. Alţi aproape trei sute de specialişti cubanezi vor ajunge, în curând, în Liberia şi Guineea.

- Advertisement -

În acest timp, ţările bogate au ţinut o reuniune de urgenţă la Londra deoarece estimările arată că până la 1.4 de milioane de oameni din Africa de Vest ar putea fi infectate până în prima lună a anului viitor.

Asistentul medical care a contractat virusul în timp ce îi îngrijea pe bolnavii de Ebola în Africa a vorbit despre ororile bolii. Doi fraţi, ai căror părinţi muriseră din cauza febrei, s-au stins sub ochii lui.

[pull_quote_center]Epidemia de Ebola a luat peste 3.300 de vieţi omeneşti din cele 7.100 de cazuri înregistrate în Africa de Vest.[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceantena3

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: