10.6 C
London
Tuesday, March 29, 2022
10.6 C
London
Tuesday, March 29, 2022

Rețete gratuite și tratament stomatologic NHS

Free prescriptions and NHS dental treatment

[quote_box_center]Gravidâ sau doar ce ai nâscut? Când încercati sa economisiti bani, un ajutor cat de mic este bine venit. Deci, este bine de știut că în Anglia, retetele sunt gratuite în timpul sarcinii și timp de un an după naștere.[/quote_box_center]

- Advertisement -

Serviciile stomatologice NHS sunt gratuite în Marea Britanie în timpul sarcinii iar dupa nastere, timp de un an.

Cine se califica:
Femeile gravide și mame cu noi nascuti pentru primele 12 luni. Rețetele sunt gratuite pentru toată lumea în Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord. Verificarile dentare NHS sunt gratuite pentru toată lumea în Scoția.

Mai multe informații:
Rețete gratuite și Servicii NHS stomatologice in timpul sarcinii

Cum poti optine:
Tot ce trebuie este un certificat de maternitate de scutire semnat de către medicul dumneavoastră de familie sau moașă. Acest certificat vă dă dreptul la rețete gratuite și ingrijire dentara NHS .

Completați formularul de maternitate de scutire (FW8). E disponibil la medicul dumneavoastră de familie sau moașă. Ei il vor semna și trimite pentru tine, si dupa scurt timp vei primii certificatul prin poștă.

Arată certificatul primit la farmacie atunci când primiti o prescriptie medicala in Anglia iar pentru tratamente dentare spune medicului dentist câ sunteti eligibil pentru tratament gratuit NHS pentru că sunteți gravidă atunci când faci o programare la dentist.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: