6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Regina Elizabeta va asista la premiera mondială a filmului “James Bond – Spectre”

Regina şi nepoţii ei, prinţul Harry şi prinţul William, vor asista pe 26 octombrie la premiera mondială a următorului film din franciza “James Bond”, “Spectre”, la Royal Albert Hall din Londra, informează Mediafax.

Pe 26 octombrie, regina Elizabeth a II-a îl va sprijini încă o dată pe spionul James Bond, onorându-l cu prezenţa ei la premiera mondială a filmului “Spectre“, cel mai recent opus din această franciză cinematografică, regizat de cineastul Sam Mendes.

Suverana britanică pare să cunoască valoarea celui mai renumit agent secret aflat în serviciul majestăţii sale, 007, pe care l-a felicitat şi căruia i-a mulţumit pentru realizările sale, în 2012, cerându-i să îi devină gardă de corp, într-un videoclip ce a fost prezentat oficial în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra.

- Advertisement -

Protagoniştii filmului “Spectre” vor şi ei prezenţi la această premieră: actorul Daniel Craig – interpretul agentului 007 – Christoph Waltz – personajul negativ din film – şi actriţele Léa Seydoux şi Monica Bellucci. Premiera regală a filmului “Spectre” va avea şi un obiectiv filantropic. Toate încasările ce vor fi obţinute în urma acelei proiecţii vor fi donate în beneficiul tehnicienilor şi profesioniştilor din industria de divertisment din Marea Britanie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceputerea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: