18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022
18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Regina Elisabeta se va adresa națiunii într-un eveniment extrem de rar în timpul zilei de Duminica

Regina Elisabeta se va adresa națiunii într-un eveniment extrem de rar în timpul zilei de Duminica în timp ce Marea Britanie este prinsă de focarul din ce în ce mai mortal de coronavirus , scrie the guardian.

Guvernul a pus Marea Britanie într-o carantină totală, închizând pub-urile, restaurantele și aproape toate magazinele, în timp ce a interzis întâlnirile sociale și a ordonat britanicilor să rămână acasă, cu excepția cazului în care este absolut esențial.

- Advertisement -

Măsurile sunt destinate să oprească răspândirea epidemiei, oficialii declarând vineri că cifra de decese în Regatul Unit printre cei care au fost pozitivi pentru virus a crescut cu +708 la 4,313, în creștere cu 23% în ziua precedentă.

Majestatea Sa Regina a înregistrat o emisiune specială pentru Marea Britanie și Commonwealth în legătură cu focarul de coronavirus“, a declarat Palatul Buckingham, fără a oferi detalii despre conținutul său.  

Adresa, care a fost înregistrată la Castelul Windsor, unde monarhul, în vârstă de 93 de ani, rămâne împreună cu soțul ei, prințul Philip, va fi transmisă duminică la 1900 GMT, spun sursele.

Luna trecută, regina a emis o declarație în care a spus că familia regală își va juca rolul în a face piept la provocarea focarului de coronavirus.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: