25.1 C
London
Wednesday, June 22, 2022
25.1 C
London
Wednesday, June 22, 2022

Referendumul pentru familie din Marea Britanie va avea 19 secții de votare

Ministerul Afacerilor Externe a stabilit lista secţiilor de votare din străinătate la referendumul de revizuire a Constituţiei din 6-7 octombrie 2018.

Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?

Legea de revizuire a Constitutiei adoptata de Parlament are in vedere modificarea articolului 48, aliniatul 1 din Constitutia Romaniei.

- Advertisement -

Forma actuala a articolului este: ”Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor”.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Forma modificata, propusa de Parlament, a articolului este: “Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instituirea copiilor”.

anunturiuk.com Referendumul-pentru-familieDin cele 377 secţii de votare înfiinţate în străinătate, 192 vor fi organizate pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale, iar 185 vor fi organizate în alte locaţii, în vederea asigurării unui acces cât mai facil pentru cetăţenii români aflaţi în străinătate în comunităţi semnificative, situate la distanţe mari faţă de sediile misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare.

Cele mai multe secţii de votare vor fi organizate în Italia (58), Spania (47), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franţa (15), Germania (14).

Iată unde vor fi amplasate secțiile de votare pentru românii din Marea Britanie:

anunturiuk.com Referendumul-pentru-familie-din-Marea-Britanie-va-avea-19-secții-de-votare3 anunturiuk.com Referendumul-pentru-familie-din-Marea-Britanie-va-avea-19-secții-de-votare3

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: