8.9 C
London
Thursday, December 23, 2021
8.9 C
London
Thursday, December 23, 2021

Recompensa automata daca trenul intarzie mai mult de doua minute in Marea Britanie

Conform noilor schimbari propuse de Guvern in Marea Britanie, calatorii care se deplaseaza cu trenul, vor primi o recompensa automata daca trenul lor intarzie mai mult de doua minute.

Pentru fiecare minut intarziat, calatorii vor primii tot mai multi bani, iar daca intarzierea este de peste o ora, suma platita pentru bilet va fi rambursata complet. Aceasta schema va fi testata anul acesta intr-o regiune a Marii Britanii, urmand ca apoi sa fie aplicata la nivel national. Nu putem decat sa ne bucuram la auzul acestei vesti!

Noul sistem va obliga companiile feroviare sa plateasca automat despagubirile. Pentru aceasta, exista formele “inteligente” de plata pentru bilete, cum ar fi internetul, smart-cardurile de calatorie, aplicatiile sau chiar cardurile de credit conventionale.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Asadar, banii din platile compensatorii vor fi returnati direct in contul bancar al pasagerului.[/pull_quote_center]

Calatorii vor primi despagubiri in cazul in care trenul are cel putin 2 minute intarziere. Daca intarziere nu depaseste 29 de minute, pentru fiecare minut din intarziere, pasagerii vor primii 3p.

In cazul in care intarzierea este intre 30 si 60 de minute, calatorii primesc inapoi 50% din valoarea biletului. Pentru intarzieri mai mari de o ora, rambursarea va fi completa.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -
Sourceangliamea

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: