2 C
London
Friday, January 28, 2022
2 C
London
Friday, January 28, 2022

Răzbunare prin opera lui Shakespeare

[quote_box_center]Un bărbat din Bristol a cumpărat o consolă de jocuri PS3 de pe un site de comerţ online din Marea Britanie şi, pentru că produsul nu i-a sosit, a decis să îl pedepsească pe cel care l-a păcalit. [/quote_box_center]

Victima a ales să se răzbune într-un mod neobişnuit, trimiţându-i escrocului mesaje telefonice care conţineau texte din piesele de teatru scrise de William Shakespeare.

- Advertisement -

Beneficiind de un abonament care îi permite să trimită un număr nelimitat de SMS-uri, Edd Joseph l-a „bombardat” pe cel care l-a înşelat cu mii de mesaje. El a copiat câte o piesă de teatru în programul de trimitere a mesajelor, iar acesta a „spart” textul de mari dimensiuni în mesaje de 160 de caractere.

Până la momentul redactării articolului din The Telegraph, bărbatul a trimis 22 dintre piesele scrise de Shakespeare, urmând să expedieze şi restul de 15 de opere ale dramaturgului englez. Toate cele 37 de piese de teatru reprezintă peste 30 de mii de SMS-uri.

Escrocul pedepsit cu miile de mesaje telefonice nu a apreciat frumuseţea răzbunării şi i-a adresat celui păcălit ameninţări telefonice.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: