7 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Răspunsul unei femei catre un musulman în metroul din Londra

Pentru că îşi odihnea picioarele pe scaun, în metroul londonez, o tânără, de 27 de ani, a fost luată la rost de un bătrân musulman, care s-a înfuriat şi i-a spus că ar trebui să fie aruncată în închisoare pentru fapta sa.

Ruby Butler a postat înregistrarea pe Facebook la începutul săptămânii şi a strârnit o adevărată avalanşă pe reţelele de socializare.

În drum spre casă azi în tren am fost abuzat … pentru că picioarele mele pe scaun“, a spus Ruby Butler, citată de Daily Mail.

Aici nu e o ţară musulmană!

- Advertisement -

Înregistrarea arată cum alţi pasageri încearcă să calmeze spiritele, dar bărbatul se înfurie din ce în ce mai tare adresând injurii. El se declară nemulţumit de faptul că el nu mai poate sta pe locul în care femeia şi-a pus picioarele şi călătoreşte în fiecare zi cu metroul.

Femeia i-a replicat că ea este “creştină” şi că nu îşi scoate pantofii atunci când se roagă, iar el se află în Marea Britanie, nu într-o ţară musulmană.

Un om a primit mai mult decât se astepta, atunci când a declarat el o femeie ca ea nu ar trebui să se odihnească picioarele pe un scaun tren subteran.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceevz

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: