6.4 C
London
Wednesday, December 8, 2021
6.4 C
London
Wednesday, December 8, 2021

Purtați măști! “în transportul public și în magazinele din Anglia”

Oamenii ar trebui să să isi acopere fața în transportul public și în magazine in Anglia, a spus guvernul britanic.

Un document care prezintă noi reguli de restrictii sugerează acoperirea feței pentru spațiile închise unde distanțarea socială nu este întotdeauna posibilă.

Acest sfat a fost deja recomandat de guvernele din Scoția și Irlanda de Nord.

- Advertisement -

De asemenea, persoanelor li se permite să întâlnească ,afara, o persoană dintr-o altă gospodărie.

A venit după ce Boris Johnson a anunțat duminică un „plan condițional” pentru a începe ridicarea restrictiilor in Anglia

Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord au propriile lor puteri cu privire la abordarea restrictiilor și nu au ridicat măsurile în aceeași fel.

Prim-ministrul a condus la informarea zilnică a Guvernului Downing Street după ce a apărut în fața parlamentarilor în Camera Comunelor.

Premierul Johnson a declarat Parlamentului că „foaia de parcurs” pentru ridicarea restrictiilor va permite țării să „controleze” boala dacă oamenii continuă să respecte regulile.

El a spus că publicul ar trebui să-și exercite „bunul simț britanic” în adaptarea vieții lor la următoarea fază a pandemiei. 

Însă liderul laburist, Sir Keir Starmer, a declarat comunelor că țara are nevoie de mai multă „claritate și reasigurare” din partea guvernului și că „ambele sunt cam rare”.

El a adăugat ulterior: “Primul ministru a spus că a elaborat o foaie de parcurs, dar pentru a finaliza călătoria în siguranță, o hartă are nevoie de direcții clare. Deci, mulți dintre noi avem întrebări care trebuie necesita răspunsuri.”

Ultimele cifre arata ca alte 210 persoane au murit în Marea Britanie după ce au fost testate pozitiv pentru coronavirus, numărul total de decese înregistrându-se la 32.065. 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: