2.6 C
London
Friday, January 14, 2022
2.6 C
London
Friday, January 14, 2022

Ofertă Publicitate Online – RegatulUnit.com

Cu o prezență activă online din 2014, site-ul RegatulUnit.com oferă știri, anunturi, evenimente, retete și articole utile actualizate zilnic în materie de informații diverse și noutăți captivante din sfera presei online din Marea Britanie Regatul Unit.In cadrul site’ului RegatulUnit.com oferim posibilitatea promovarii prin urmatoarele metode de publicitate:

Publicitate prin Bannere

Aceasta forma de publicitate este cea mai folosita din mediul online.

Va putem oferi bannere de dimensiunile urmatoarele: 970×250, 728×90, 300×600, 336×280, 468×60, 620×360.Targetarea bannerelor se poate face in functiune sectiune.#1 Banner 970×250 (Billboard) vizibil in toate paginiile, inclusiv mobile/tablet view.#2 Banner 728×90 (Leaderboard) vizibil in diferite pozitii, in toate paginiile inclusiv mobile/tablet view.#3 Banner 300×600 (Large Skyscraper) vizibil in toate paginiile, in sidebar.#4 Banner 336×280 (Medium Rectangle) vizibil in toate paginiile, in sidebar, si/sau in articole, evenimente, anunturi. (Inline Ad). Inline ad este foarte accesat de cititori, fiind integrat in continut.#5 Banner 468×60 (Banner) vizibil doar in catrgoriile stiri, evenimente si anunturi.#6 Banner 620×360 (Special) vizibil doar pe prima pagina.

Publicitate pe pagina de Facebook

Iti oferim posibilitatea de a adauga posturi de tipul text/imagine/video, care sa contina link catre site-ul tau.

Aceste posturi se pot targeta in functie de optiunile oferite de site-ul de socializare. (Pinned Post).

Posibilitatea de a adauga Facebook Cover.

Background Banner

Iti ofera posibilitatea de a te promova intr-un mod inedit, in care utilizatorii sa interactioneze direct cu brandul tau.

Advertorial

Scrieti un articol care prezinta serviciile dvs. si noi il publicam pe site.Publicam cate un articol pentru fiecare oferta/promotie noua pe care o aveti.]Detaliile tehnice pentru bannere publicitare:

  • Mărimea fişierului: maxim 100k;
  • Recomandare: jpeg, gif animat, flash

Pe perioada campaniilor de promovare prin bannere publicitare vă veţi putea bucura de beneficii ca:

  • postarea a 1 banner, pe acelaşi spaţiu, care să ruleze singur (atingând bumărul total de afişări);
  • vizibilitate sporită prin poziţionarea preferenţială;
  • posibilitatea publicării bannerelor flash (max 100k);
  • exclusivitate pe spaţiile respective (toate afişările);
  • prezenţa campaniilor în faţa celor aproximativ 40.000 de vizitatori unici în fiecare lună (Februarie 2015 – conform Google Analytics);
  • discounturi pentru campaniile implementate pe termen lung;
  • prioritate la prelungirea campaniilor pe spaţiul contractat; creşterea încrederii în faţa potenţialului public ţintă vizat.

Detaliile tehnice pentru Articole:

Articolele sponsorizate sunt o alternativa eficienta la clasicele bannere publicitare pe care cititorii au tendința de a le ignora. Articolele sponsorizate atrag atenția cititorilor cu informații de interes oferite de Dvs.Contactaţi-ne acum Pentru mai multe detalii si tarife.