20.5 C
London
Friday, August 20, 2021
20.5 C
London
Friday, August 20, 2021

Pub-urile și restaurantele din UK, sufocate de rezervări

S-au făcut programări pe câteva săptămâni înainte în pub-urile și restaurantele din Marea Britanie, care urmează a se redeschide, pe terase, publicului, de pe data de 12 aprilie.

Britanicii sunt nerăbdători să iasă în oraș pentru a-și petrece timp cu prietenii, astfel că industria ospitalității, grav afectată și acolo de criza coronavirusului, a fost luată cu asalt și nu mai sunt locuri libere la mese decât câteva săptămâni peste data oficială a redeschiderii.

- Advertisement -

La fel, restricțiile din interior în cadrul industriei HORECA urmează a se ridica din 17 mai, iar programări au fost făcute și după această dată. Sunt unități absolut „sufocate” de programări.

Volumul mare de rezervări este raportat de Fullers, care deține 183 de localuri în Marea Britanie. „În mod sigur oamenii vor să se întoarcă în pub-uri, ceea ce este minunat. Am investit sume mari în amenajarea exterioară pentru a respecta regulile COVID și abia așteptăm să deschidem localurile și să ne întâmpinăm clienții” a declarat un purtător de cuvânt al rețelei de pub-uri.

Un alt lanț, cu 42 de restaurante, raportează 50.000 de rezervări până spre sfârșitul lunii mai, iar altul, 20.000 de rezervări pentru o perioadă de două săptămâni.

Între timp, oamenii se plâng pe Twitter că nu mai găsesc locuri.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: