6.5 C
London
Monday, December 6, 2021
6.5 C
London
Monday, December 6, 2021

Proxenet roman, sprijinit de un politist britanic sa conduca bordeluri din Londra

[quote_box_center]Un politist din Londra este acuzat ca a sprijinit “afacerea” lui Ionut Motroc, un proxenet roman care detinea mai multe bordeluri in estul capitalei britanice, acesta obisnuind sa ceara bani sau favoruri sexuale prostituatelor.[/quote_box_center]

El se confrunta cu un sir de acuzatii, savarsite in calitate de membru al Politiei Metropolitane, printre acestea numarandu-se si fapte de viol si santaj.

- Advertisement -

“Kabeer Yousaf, membru Police Community Support Officer, al carui rol era acela de a sprijini politia si de a-si ajuta comunitatea, a abuzat in masura in care a putut de postul sau, cerand bani sau favoruri sexuale prostituatelor, pentru a nu le denunta.

In loc sa raporteze colegilor sai afacerea lui Motroc, el i s-a alaturat, fortand prostituatele, prin prisma posturii sale de politist, sa plateasca taxa de protectie romanului”, a declarat Caroline Haughey, procurorul care se ocupa de acest caz, potrivit Daily Mail.

Ea a mentionat si ca gruparea infractionala exploata femei vulnerabile care lucrau ca prostituate, controlandu-le si abuzand sexual de ele, in momentul in care nu faceau ceea ce li se spunea.

[pull_quote_center]Ionut Motroc conducea reteaua infractionala, care a venit in Marea Britanie din Romania si care a construit un imperiu din controlul prostituatelor si bordelurilor din estul Londrei[/pull_quote_center], a mai zis procurorul.

Britanicul, alaturi de membrii gruparii: Ionut Motroc, sotia sa Monica, dar si de “recuperatorul” Bogdan Gherghel sunt acum judecati, ei confruntandu-se cu 28 de capete de acuzare, printre care santaj, agresiuni sexuale, trafic de carne vie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: