0.1 C
London
Tuesday, January 26, 2021

Proteste de amploare la Londra in semn de solidaritate cu refugiatii sirieni

- Advertisement -

Mii de persoane au protestat sâmbătă la Londra pentru a le cere autorităților britanice să aplice o politică de primire a refugiaților mai generoasă.

Dotați cu fluiere și tobe, manifestanții poartă pancarte cu mesaje precum ‘Deschideți frontierele!‘ și ‘Viața refugiaților contează‘. Ei urmau să se deplaseze dinspre Hyde Park către biroul premierului britanic David Cameron.anunturiuk.com Proteste-de-amploare-la-Londra-in-semn-de-solidaritate-cu-refugiatii-sirieni

Manifestația este sprijinită de diverse asociații umanitare și ONG-uri, printre care Amnesty International și coaliția ‘Stop the war‘.

- Advertisement -

Participanților urmează să li se alăture și Jeremy Corbyn, devenit sâmbătă lider al Partidului Laburist și unul dintre fondatorii mișcării pacifiste din Marea Britanie.

Premierul David Cameron a anunțat recent că Marea Britanie va putea primi încă 20.000 de refugiați sirieni în următorii cinci ani, cedând astfel presiunilor politice în criza provocată de zecile de mii de migranți în căutare de azil în Europa.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceantena3

ULTIMELE ȘTIRI

Related news