4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021
4.2 C
London
Saturday, November 27, 2021

Protest la Tower Bridge din Londra împotriva lui Trump

Un banner pe care era scris ‘Construiți poduri, nu ziduri‘ a fost desfășurat vineri pe Tower Bridge din Londra, ca parte a unei serii de evenimente din întreaga lume menite a exprima nemulțumirea față de învestirea lui Donald Trump ca președinte al SUA, relatează Reuters.

Protestatarii de la celebrul pod au afișat pancarte pe care era scris ‘Să acționăm acum!‘ la primele ore ale dimineții, în timp ce alții au desfășurat bannerul pe Tower Bridge, iar o ambarcațiune cu un steag negru pe care se putea citi ‘Construiți poduri, nu ziduri‘ a traversat râul Tamisa.

În apropierea Parlamentului britanic, protestatarii au afișat, pe Podul Westminster, bannere de susținere a migrației. Alte proteste sunt anunțate pentru vineri la Londra și în alte orașe din Marea Britanie.

Protestul de la Londra a fost organizat de o organizație activistă numită de asemenea ‘Bridges not Walls‘, cu referire la promisiunea lui Trump de a construi un zid la granița cu Mexicul.

- Advertisement -

Oponenții lui Trump sunt nemulțumiți de afirmațiile sale din timpul campaniei în legătură cu femeile, imigranții ilegali și musulmanii, dar și din cauza angajamentului său de a anula reforma sistemului de asigurări de sănătate adoptată de Barack Obama și de a construi un zid la granița cu Mexicul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: