8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022
8.8 C
London
Tuesday, March 29, 2022

Prostituția în UK, aproape în orice post code de adresă din Marea Britanie, mai ales în Londra

Prostituția în UK? Nu aveți idee dvs că aproape în orice post code de adresă din Marea Britanie, mai ales în Londra, se găsesc prostituate de toate naționalitățile, din care cele mai des întâlnite sunt româncele, unguroaicele și cehoaicele.

Cum fac asta? Simplu! Au închiriate case și camere fie de la primărie, fie cu banul jos de la diverse persoane fizice și juridice. Pentru proprietari sau primării nu contează ce se întâmplă în acestea atâta timp cât este banul.

Și culmea! Aceste prostituate au majoritatea “cică” iubiți, prieteni. Și da! Le place ce fac. Poate că în lumea dumneavoastră este absurd ce a ajuns omenirea.

- Advertisement -

De cele mai multe ori, aceste “safe house” sunt găsite la o simplă căutare pe Google unde sunt afișate website-urile preponderent cu prostituate din Asia sau alte zone din occident.

Prostituatele românce sunt găsite mult mai greu decât unguroaicele.

O dată intrat pe linie telefonică cu o prostituată pentru o eventuală întâlnire, din prima exista o minciună. Cel mai des exemplu de minciuna este naționalitatea reală a acestora. Fie că veți fi așteptați intr-un halat sau vreo lenjerie sexy, o prostituată poate discuta cu dvs, dar rareori.

Și nu e cum vedeți la tv prin filme că timpul costă.

De fapt o prostituata trece direct la fapte uneori pentru că concurența intre acestea e mare și nu prea vor să rateze clientul. Dacă veți intreba o prostituată de ce face acest lucru, nu prea vă va răspunde clar, ci doar vă puteti aștepta la răspunsul…”asta e, ce să-i faci?” sau “asta-i viața“.

Neexistând sentimente, indiferent de prostituată cât de bine va arăta, poate că se merită o dată să vedeți cum e.

Dar ca practică, băieții români nu se vor avânta decât foarte rar la așa ceva poate doar din curiozitatea tinereții. Iar bărbații, nu pentru că nu pot sau nu au bani. Ci din cauza faptului că preferă ocaziile în care se vor mai întâlni cu o fată și pentru a doua oară, poate, poate le vor convinge să rămână cu ei pentru o eventuală intemeiere a unei familii.

Pe acest site www.quora.com găsiți mai multe detalii și ce trebuie să știți mai pe larg despre prostituate, costuri și zone de interes în acest sens din Londra.

Material făcut de Oliver Armand Superblackbird

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: