15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022
15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022

Proprietari de locuințe din Marea Britanie, ofera chirie contra sex (video)

O investigație  cu camera ascunsă realizată de BBC arată o practică revoltătoare. Proprietari de locuințe din Marea Britanie caută femei frumoase pentru a le oferi un loc unde să stea fără să plătească. Cum ar fi trebuit să se facă “plata”.

Investigația celor de la BBC arată cum proprietarii de case dau anunțuri explicite de închiriere gratuită contra sex, deși legea interzice acest lucru.

Doi bărbați din Bristol au fost filmați pe ascuns în timp ce negociau cu o tânără atrăgătoare, care, de fapt, era reporter și susținea că e în căutarea unui apartament de închiriat. Ambii puseseră anunțuri pe diverse site-uri imobiliare că oferă gratuit apartamentele unor fete dispuse să plătească în natură.

- Advertisement -

Investigația a vrut să arate lumii cum chiriașii sunt abuzați de proprietari.

Camera, chiria, toate facturile, totul plătit. Și vă voi da chiar și o «alocație» în fiecare săptămână. Dar trebuie să vă culcați o dată pe săptămână cu mine”, i-a cerut bărbatul numit Mike jurnalistei sub acoperire.

Un alt proprietar, Tom, în vârstă de circa 60 de ani, i-a promis reporterei chirie gratuită, facturi plătite la gaz, curent electric și internet dacă s-ar muta în apartamentul său.

Alți proprietari au mers și mai departe, cerând sex în grup cu prietenii lui, în schimbul unei locuințe gratuite. Alt bărbat dornic de aventură s-a prezentat astfel.

Sunt un bărbat de 35 de ani, destul de atrăgător. Am o casă cu o cameră liberă. E de închiriat, chiar și fără chirie, în funcție de serviciile oferite. Sunt foarte aventuros și nu am limite.

Un lucru pe care îl pot garanta este că veți fi mulțumit și că nu va fi plictisitor. În celelalte nopți ale săptămânii, vom fi ca oricare alți oameni care împart o casă”, a scris, printre altele, bărbatul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: