15.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022
15.4 C
London
Wednesday, June 29, 2022

Profesorii de la o universitate din Londra pot preda de la distanță (video)

Studenții de la o universitate din Londra iau lecţii de la profesori din toată lumea fără ca aceștia din urmă să fie prezenţi în capitala britanică. Datorită noilor tehnologi, dascălii apar sub formă de holograme. Cursul are loc în timp real.

– Mă vedeți?

– Da!

- Advertisement -

– Mă auziți?

– Da!

– Extraordinar! Știu că este foarte captivant și aveți în față o hologramă, dar vă rog să închideți ochii. Promit că o să merite.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Marily Nika, angajă la Google, le predă tocmai din California studenţilor din capitala Marii Britanii. Dar, datorită hologramei, distanţa parcă nici nu există. 
Administraţia universităţii îţi propune ca această metodă să fie utilizată tot mai des.

“Este un fel de fereastră în lume, dacă vreți să-i spuneți așa. Prin intermediul hologramelor, putem aduce profesori din toată lumea, a spus David Lefevre, șeful laboratorului Imperial College London.

Pentru a face experiența cât mai realistă, universitatea a încheiat un parteneriat cu o companie ce se ocupă de toate detaliile tehnice.

Noi, de fapt, prezentăm o imagine 2D în format 3D. După cum știți, irisul e plat, așa că vedem totul în 2D, iar creierul nostru transformă imaginea în 3D. Noi facem același lucru, adică prezentăm o imagine în format 2D, iar creierul nostru transformă totul în 3D“, a spus Rory Elliott, reprezentant al ARHT.

Studenții care au participat la lecția futuristă au rămas uimiți.

Cred că nu aș fi încântată, de exemplu, de lecțiile online, pentru că în timpul lor nu poți interacționa cu profesorul. Dar aceste tehnologii transformă totul într-o experiență cât mai aproape de realitate“, a spus o studentă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: