1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

Problema medicilor români din Marea Britanie a fost discutată de ministrul Sănătății

Problema medicilor români care își desfășoară activitatea în unitățile sanitare din Marea Britanie, în contextul Brexit, a fost discutată de ministrul Sănătății, Florian Bodog, cu omologul său britanic, Jeremy Hunt, potrivit Ministerul Sănătăţii.

Întâlnirea a avut loc în contextul participării ministrului Bodog la al doilea Summit Ministerial cu privire la Siguranța Pacienților, desfășurat la Bonn în Germania, în perioada 29 — 30 martie.

În acest context, ministrul Sănătății a avut o întâlnire cu omologul său din Marea Britanie, Jeremy Hunt, în care s-a dezbătut problema medicilor români care își desfășoară activitatea în unitățile sanitare din Marea Britanie, în contextul Brexit. De asemenea, cei doi oficiali au discutat și despre candidatura noului director general al Organizației Mondiale a Sănătății“, se arată într-un comunicat al MS.

- Advertisement -

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Sănătății din Germania, în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), și vine ca pregătire a primei reuniuni a miniștrilor Sănătății G20.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: