29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021
29.1 C
London
Wednesday, July 21, 2021

Prinţul William vrea să se întoarcă la NHS

Prințul William dorește să se întoarcă la NHS ca pilot de ambulanță aeriană pentru a-și face datoria în lupta împotriva coronavirusului, deoarece acesta continuă să facă victime în Marea Britanie.

Ducele de Cambridge, care a zburat timp de doi ani cu Ambulanța Aeriană a Angliei de Est până în 2017, a mărturisit că îi este dor.

- Advertisement -

În vârstă de 37 de ani, prinţul William a făcut această mărturisire în timpul unei vizite la un centru de apel NHS din Croydon, sudul Londrei, la începutul acestei luni.

William s-a gândit serios să se întoarcă ca pilot de ambulanță aeriană pentru a ajuta în actuala pandemie. Știe că toată țara își face bine treaba și vrea să ajute. Dar este complicat, deoarece a fost înlăturat de la acest job, ca să poată deveni un regal funcționar senior.

Această dorinţă este și mai importantă acum, având în vedere că Charles s-a îmbolnăvit, şi Harry este plecat cu Meghan. Dar William este dornic să facă orice poate pentru a ajuta“, susţine o sursă apropiată familiei pentru The Sun.

Tatăl său, Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a ieşit luni de la auto-izolare, după ce a stat o săptămână fiind diagnosticat cu coronavirus.

Regina, în vârstă de 93 de ani și ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, sunt în stare bună și stau departe de viața publică, locuind singuri în Castelul Windsor.

Prințul William a lucrat ca pilot pentru Ambulanța Aeriană a Angliei de Est timp de 18 luni între 2015 și 2017, înainte de a demisiona pentru a ocupa mai multe roluri regale în numele Reginei.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: