3.8 C
London
Monday, November 22, 2021
3.8 C
London
Monday, November 22, 2021

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la cuvântul „Royal”

Printul Harry si sotia sa Meghan nu vor folosi cuvantul “Royal” pentru noul lor brand, a anuntat un reprezentant al ducilor de Sussex.

Un purtator de cuvant al Ducelui si Ducesei de Sussex a declarat ca, avand in vedere regulile specifice guvernului britanic in legatura cu utilizarea cuvantului “Royal“, cuplul a fost de acord ca noua lor fundatie non-profit sa nu poarte numele Sussex Royal Foundation.

- Advertisement -

Ducele si ducesa de Sussex nu intentioneaza sa foloseasca “Sussex Royal” in niciun domeniu dupa primavara anului 2020“, a spus purtatorul de cuvant citat de CNN.

Ducele si ducesa de Sussex se vor intoarce in Marea Britanie la sfarsitul acestei luni pentru a-si indeplini ultimele indatoriri oficiale inainte de a se retrage oficial din pozitia de membri seniori ai familiei regale.

Presa britanica scrie ca cei doi isi vor indeplini indatoririle regale pana pe 31 martie.

In acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internationala a Femeii pe 8 martie, iar sotul sau va avea mai multe aparitii publice, inclusiv la Royal Albert Hall si la Westminster Abbey din Londra.

Incepand cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham si tot atunci urmeaza sa isi lanseze si brandul odata cu o fundatie non profit cu acelasi nume.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: