7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Prinţul Charles si Beyonce colaborează la un proiect de caritate

Beyonce s-a asociat cu prinţul Charles al Marii Britanii în cadrul unui proiect caritabil, organizat cu scopul de a strânge bani pentru tinerii defavorizaţi.

Artista americană îi încurajează pe fanii ei să doneze 3 lire sterline pentru fundaţia prinţului Charles, în cadrul campaniei ei globale “#BeyGood“, lansată cu scopul de a-i face pe oameni să aibă o atitudine pozitivă faţă de comunităţile în care trăiesc.

- Advertisement -

Beyonce, care este deja ambasadoare a fundaţiei de caritate The Prince’s Trust, a declarat: “[quote_box_center]Când eram copil, am fost binecuvântată cu sprijinul familiei mele, care m-a încurajat mereu să îmi realizez ţelurile. Atât de mulţi tineri nu au această şansă. Sunt onorată de acest parteneriat între campania «#BeyGood» şi The Prince’s Trust, creat pentru a-i ajuta pe tineri să învingă şansele potrivnice şi să îşi creeze vieţi mai bune pentru ei înşişi[/quote_box_center]”.

Prinţul Charles s-a întâlnit prima dată cu artista americană în anul 2003, la un concert susţinut de aceasta în Hyde Park din Londra, mărturisindu-i cu acea ocazie că fiul lui cel mare, prinţul William, făcuse o pasiune pentru ea în adolescenţă, iar celălalt fiu al său, prinţul Harry, este şi el un mare admirator al muzicii ei.

Donaţiile pentru această campanie pot fi făcute online, pe site-ul fundaţiei The Prince’s Trust, dar şi latelefon, prin SMS, la un număr special din Marea Britanie.

 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: