7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022
7.8 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Prinţul Charles al Marii Britanii, în România

Moştenitorul coroanei britanice a sosit marţi în ţara noastră. El a aterizat cu un avion privat la Târgu Mureş, fiind preluat de SPP.

Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit, marţi după-amiază, în România, pe Aeroportul Internaţional “Transilvania“, din Târgu Mureş, cu un avion privat, fiind preluat de SPP.

- Advertisement -

 

Moştenitorul coroanei britanice a petrecut câteva ore în satul braşovean Viscri, mergând la locuinţa pe care o are în localitate. El a discutat cu un arhitect despre lucrările privind extinderea reşedinţei.

 

La sosire, prinţul Charles al Marii Britanii a fost întâmpinat de săteni şi de oficialităţile locale, după care a mers la locuinţa sa, el plecând din Viscri în jurul orei 18:30.

 

[pull_quote_center]A fost întâmpinat aşa cum se cuvine, cum este întâmpinat de fiecare dată. Apoi a dorit să discute cu arhitectul despre lucrările la locuinţă pentru că are în vedere extinderea acesteia. A petrecut câteva ore la Viscri, apoi a plecat[/pull_quote_center], a declarat Caroline Fernolend

 

Aceasta a precizat că Prinţul Charles nu va înnopta la Viscri, însă nu a menţionat care este următoarea destinaţie a acestuia.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: