4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021
4.8 C
London
Sunday, December 5, 2021

Primul ministru britanic Boris Johnson a fost externat (video)

Primul ministru britanic nu se va întoarce încă la serviciu și se va continua să se recupereze după infecția cu COVID-19, scrie The Guardian. Boris Johnson a postat un videoclip pe Twitter, lăudând publicul larg pentru că a respectat măsurile de blocare și personalul care l-a îngrijit atunci când „lucrurile ar fi putut merge oriunde”.

Johnson a scris: „Este greu să găsesc cuvintele pentru a-mi exprima datoria față de NHS pentru salvarea vieții mele. Eforturile a milioane de oameni din toată țara de a rămâne acasă merită. Împreună vom depăși această provocare, deoarece am depășit atât de multe provocări în trecut. #StayHomeSaveLives.“

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a împărtășit și un mesaj de reasigurare pe Twitter, anunțând un proiect de sănătate mintală și bunăstare a  în Capitală, menit să îi ajute pe londonezii care se simt „îngrijorați, anxioși sau singuri”.

- Advertisement -

Site-ul acestei noi campanii, Thrive LDN, conține un mesaj direct adresat „tinerilor londonezi”, îndemnându-i „să stăm deoparte și să ne menținem distanța fizică pentru a ne asigura că vom opri răspândirea virusului.”

Când natura este cea mai drăguță și lumea în aer liber pare atât de primitoare, nu pot decât să-mi imaginez cât de greu a fost să urmezi regulile privind distanțarea socială”, a spus el.

DEȘI ÎI PLÂNGEM ZILNIC PE ACEIA CARE SUNT LUAȚI DE LA NOI ÎN ASTFEL DE NUMERE ȘI, DEȘI LUPTA NU ESTE ÎN NICIUN CAZ LA FINAL, ACUM PROGRESĂM ÎN ACEASTĂ INCREDIBILĂ BĂTĂLIE NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI. O LUPTĂ PE CARE NU AM ALES-O NICIODATĂ ÎMPOTRIVA UNUI INAMIC PE CARE ÎNCĂ NU O ÎNȚELEGEM ÎN ÎNTREGIME.”, A SCRIS EDILUL LONDONEZ.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: