6.3 C
London
Saturday, January 8, 2022
6.3 C
London
Saturday, January 8, 2022

Prezentatoarea TV Peaches Geldof a murit luni, la vârsta de 25 de ani

[quote_box_center]Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite[/quote_box_center]

Reprezentanţi ai poliţiei, care au fost chemaţi la o adresă din Kent luni, în jurul prânzului, au declarat că decesul vedetei este, în prezent, tratat ca”inexplicabil şi subit“.

- Advertisement -

[pull_quote_center]Suntem extrem de îndureraţi”, a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. “Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi[/pull_quote_center]

Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra.

Scumpa mea soţie Peaches era adorată de mine şi de cei doi băieţi ai ei“, a spus Cohen, într-o declaraţie. “O vom iubi pentru totdeauna“, a mai afirmat acesta.

Ultimul ei mesaj pe Twitter, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale.

Într-o declaraţie de presă, poliţia din Kent a precizat: “Poliţia a fost chemată la ora 13.35, pe 7 aprilie 2014, la o adresă din apropierea Wrotham, în urma unui raport privind starea de sănătate unei femei“. “O femeie de 25 de ani a fost declarată decedată de Serviciul de ambulanţă South East Coast. Ofiţerii de poliţie investighează pentru a stabili circumstanţele decesului“, se mai arată în declaraţia poliţiei.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: